Over ons

Graag wil ik mijn verhaal met u delen! Mijn naam is Karima. Mijn roots liggen in Ait Baha. Deze streek bevindt zich in de populaire stad Agadir in Marokko. Op het grond van mijn familie groeien al jaren arganbomen.

Als kind kan ik mij nog goed herinneren dat wanneer we in de zomervakantie in Ait Baha waren, mijn moeder zelf pure arganolie perstte. Dit deed ze door de argannoten die in onze bomen groeiden te kraken, de zaden eruit te halen en deze vervolgens met de hand te persen om er de inmiddels bekende arganolie aan over te houden.
Arganolie is vandaag de dag bij een groot aantal winkels verkrijgbaar, maar de kwaliteit daarvan is lang niet altijd 100% puur en biologisch. Hierdoor is de werking van deze olie ook minder krachtig en heeft het niet het effect dat écht goede en biologische arganolie wel heeft.

Wij hebben inmiddels ruim 40 jaar ervaring met het vervaardigen van 100% pure arganolie en hier zijn we ook erg trots op! Onze arganolie wordt nog steeds met de hand geperst, om u van de beste biologische kwaliteit te kunnen voorzien. Dit is een arbeidsintensief proces dat met veel liefde en zorg wordt uitgevoerd.

Vrienden van onze familie hadden even daarvoor ook arganolie gekocht, maar kwamen tot de teleurstellende ontdekking dat de olie die zij gekocht hadden niet van goede kwaliteit was, in tegenstelling tot de 100% pure en biologische arganolie die wij produceerden. Zo kwam mijn familie op het idee om onze 100% pure arganolie ook voor andere geïnteresseerden beschikbaar te maken.

Van daaruit is ons familiebedrijf ontstaan. Wij hebben inmiddels ruim 40 jaar ervaring met het vervaardigen van 100% pure arganolie en hier zijn we ook erg trots op! Onze arganolie wordt nog steeds met de hand geperst, om u van de beste biologische kwaliteit te kunnen voorzien. Dit is een arbeidsintensief proces dat met veel liefde en zorg wordt uitgevoerd.
Arganolie kan voor veel doeleinden gebruikt worden. Het is rijk aan natuurlijke vitamine E, fenolen en fenolzuur, caroteen en squaleen. Deze olie is daarom uitermate geschikt voor cosmetisch gebruik op uw huid en haren. De werking vertaalt zich in het ondersteunen van het herstellend vermogen van uw huid en haren. Uw huid glanst, is minder droog en onzuiverheden worden zichtbaar minder. Uw haar krijgt meer volume, is beter gevoed en wordt minder breekbaar. Meer specifieke informatie over de werking van de verschillende producten vindt u op de verschillende productpagina’s.

Wilt u onze arganolie bestellen? Bekijk dan de verschillende producten en bestel ze eenvoudig via de website. Naast onze arganolie hebben we ook andere heerlijke producten voor huid en haar!

Scroll naar boven