Berina Zekiri Geleen 27-12-2018 20:46

Ik ben al jarenlang een trouwe klant bij Argansouss puur en omg I loveeeee it  Mijn huid kan niet meer zonder deze magische liquid gold. Ook koop ik altijd de rozenwater en argan zeep erbij wat mijn gezichtsroutine compleet maakt. Verder is de culinaire argan olie ook standaard een must in mijn bestelling. Mijn vader is ziek en gebruikt het voor zijn gezondheid, elhamdulillah hij zegt dat het werkt! Allahuma barek, ik ben zo blij dat Argansouss puur bestaat en wij gebruik kunnen maken van haar mooie, pure producten. Ga zo door Karima, moge Allah jou en je gezin zegenen  Ameen

Uzma ekbal 29-08-2023

Allahumabaarik de beste producten ooit! ik heb zoveel verschillende en dure producten geprobeerd in het verleden, maar dit is een hele andere level😍 ook bij

Lees verder »
Scroll naar boven