cindy ruijs Rotterdam 22-04-2021 23:06

Asalaam aleikum zuster…

Ik heb ongeveer twee weken geleden rozenwater bij je besteld. Argan olie had ik zelf al liggen uit Marokko…
Ik heb je nooit meer wat laten weten maar ik wil bij deze toch laten weten hoe ik blij ik met je product ben.
Ik had alhamdulilah al een redelijk goede huid maar nu is het toch wat rustiger en zuiverder. Het helpt zelfs roodheid tegen gaan. Echt een top product! En puur natuur… eerlijker kan niet.
Ik heb het de eerste twee weken gebruikt zoals jij had geadviseerd. Paar druppels op wattenschijfje en daarna beetje argan olie op je gezicht. Werkt supergoed! Wat ook heel fijn is… gewoon twee druppels rozenwater in je hand met twee druppels argan olie en in je gezicht smeren. Je voelt het direct intrekken. Heerlijk…

Je hebt er een zoveelste klantje bij…

Uzma ekbal 29-08-2023

Allahumabaarik de beste producten ooit! ik heb zoveel verschillende en dure producten geprobeerd in het verleden, maar dit is een hele andere level😍 ook bij

Lees verder »
Scroll naar boven