Fatima Den bosch 01-06-2020 12:50

1 maand geleden kwam ik Argan Sous tegen op fb. Wat ben ik blij dat ik je tegen kwam!! ik ben nu een maand bezig met het gebruiken van de argan zeep en argan olie en WAUW wat een resultaat binnen EEN MAAND!! Ik heb al twee jaar last van acne en echt nix had me geholpen! Ik had letterlijk alles geprobeerd, maar helaas zonder resultaat. Ik had dit echt niet verwacht wat voor sterke effect argan zeep en olie hebben. Ben echt super blij!! Ik ben nu alleen nog bezig met de littekentjes. Zal over een maand weer een foto sturen  ik raad het echt iedereen aan om dit te gebruiken die acne heeft & zeker ook een koopje! ik heb nu ook de rozenwater besteld, weet zeker dat ik daar ook een goede review over zal kunnen schrijven  TOP PRODUCTEN!!!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Scroll naar top