Ikrame ela Amsterdam 03-03-2018 20:24

Wat een service en topproducten!

Ik maak al anderhalfjaar gebruik van de arganolie, rozenwater en dag/ nachtcreme en normaliter gebruik houd ik nooit zolang aan hetzelfde merk. Ik merk dan namelijk dat een bepaald product op een gegeven moment zijn werk niet meer doet en stap dan over naar een ander merk ter afwisseling. Met de producten van argansouspuur heb ik dit verbazingwekkend niet! Eerst reinig ik mij gezicht met de rozenwater dan masseer ik een paar druppels arganolie in mijn huid ( 1 druppel is al meer dan voldoende en dit bewijst ook dat de producten super lang meegaan) als de olie is ingetrokken dan smeer ik de nacht/dagcreme op mijn huid. Het resultaat mag er zeker wezen! Ik had voorheen veeel littekens op mijn gezicht, waarvan men zeker van overtuigd was dat het niet weg zou gaan. Na al 2 weken gebruik merkte ik al verschil.! Normaal ben ik niet zo van de reviews , maar vond het zeker waard om dit te plaatsen!

Uzma ekbal 29-08-2023

Allahumabaarik de beste producten ooit! ik heb zoveel verschillende en dure producten geprobeerd in het verleden, maar dit is een hele andere level😍 ook bij

Lees verder »
Scroll naar boven