Merve Özdemir Leiden 23-04-2021 17:47

Vroeger had ik hele droge en rode huid rondom mijn neus.

Op de facebooksite van arganosouss puur heb ik gezien dat er setjes werden verkocht , ik zag dat het een aanrader was en heb het zelf ook gebruikt. Ik heb voormalig de arganolie en rozenwater gebruikt. Dit heb ik elke dag aangebracht, naar een groot resultaat heb ik gezien dat het heeft gewerkt en zijn de rode plekken minder geworden en nauwelijks droog dankzij jullie producten!

Ik ben het ook van plan om het dagelijks te gebruiken. Ik gebruikte altijd foundation om het weg te werken, maar dankzij deze producten hoef ik nauwelijks make up aan te brengen.

Bedankt daarvoor!

Liefs,

Merve Özdemir

Uzma ekbal 29-08-2023

Allahumabaarik de beste producten ooit! ik heb zoveel verschillende en dure producten geprobeerd in het verleden, maar dit is een hele andere level😍 ook bij

Lees verder »
Scroll naar boven