Nadia Charifi Antwerpem Merksem 01-07-2019 05:12

Daar ben ik dan weer mijn zoveelste bestelling aan het plaatsten. Zeer zeer tevreden over de producten.
Boven mijn verwachting goed.

Ik vind het belangrijk te vermelding dat ik jarenlang een probleem had met mijn huid en dat voorname mijn gezicht. Geen enkele crème kon ik gebruiken voor alles zwaar allergisch. Van dure producten van aveve en dergelijke tot de allergoedkoopste uit wanhoop probeer je alles.

Uiteindelijk eindelijk rust in mijn leven en op mijn gezicht dankzij argansouss.

Ik ben jullie zo dankbaar jullie zijn zo top en zo lief. Het feit dat jullie het met zoveel liefde en oprechtheid doen is echt prachtig. Bedankt argansouss eindelijk een rustige huid ik kan nooit meer zonder jullie pure producten

Uzma ekbal 29-08-2023

Allahumabaarik de beste producten ooit! ik heb zoveel verschillende en dure producten geprobeerd in het verleden, maar dit is een hele andere level😍 ook bij

Lees verder »
Scroll naar boven