Prins Salim Antwerpen 23-04-2021 15:44

Na veel positieve reacties te lezen had ik besloten om ook iets bij jullie te kopen. Ik ben ook tevreden over de producten. De service is ook uitstekend! Ik heb al amlou gekocht en arganolie, onlangs weer een bestelling gedaan voor arganolie en rozenwater. De combinatie van deze twee heb ik nog niet ervaren, maar las op Facebook veel positieve reacties, ik ben benieuwd. Ik plaats nadien ook sowieso mijn bevindingen hierover. Maar ben ervan overtuigd dat het uitstekend zal zijn.jullie horen nog van me.
Alvast bedankt voor de goede service! Ik ben een tevreden klant.

Uzma ekbal 29-08-2023

Allahumabaarik de beste producten ooit! ik heb zoveel verschillende en dure producten geprobeerd in het verleden, maar dit is een hele andere level😍 ook bij

Lees verder »
Scroll naar boven