Biologische arganolie van Argansouss Puur

Biologische arganolie van Argansouss Puur

Onze biologische arganolie is afkomstig van de arganvruchten die groeien op grond van onze ouders. De vruchten worden binnen onze eigen familie geoogst, gepeld en geperst. Hierdoor bestel je bij ons enkel 100% pure zuivere biologische arganolie. En binnen deze kwaliteitsklasse ook nog eens voor de laagste prijs van Nederland.

De cosmetische arganolie lijn

Onze arganolie cosmeticalijn bestaat uit zoveel mogelijk schoonheidsproducten die volledig natuurlijk zijn. Eerlijke en gezonde cosmetica producten zónder schadelijke chemicaliën en volledig duurzaam geproduceerd. En uiteraard 100% dierproef vrij.

Bij die producten die wel chemische bestanddelen bevatten, omdat de natuurlijke vervanger niet voldoende volstaat, staat vanzelfsprekend veiligheid en kwaliteit van het product voorop.

Al onze producten hebben natuurlijke ingrediënten als basis. Op elk product staan de ingrediënten duidelijk vermeld. Natuurlijke cosmetica zoals biologische arganolie kan de kans op huidproblemen als eczeem, rosacea, pigmentvlekken en allergieën verkleinen. Onze arganolie is EcoCert gecertificeerd. Dit keurmerk waarborgt dat de olie voldoet aan de strengste eisen voor biologische cosmetica.

Wat maakt onze arganolie echt biologisch?

Er zijn grote kwaliteitsverschillen tussen de verschillende soorten arganolie. De ene arganolie is de andere niet en dat maakt ons zeer veeleisend. Het heeft er voor gezorgd dat we werken vanuit een eigen netwerk. Dankzij onze roots, die van oorsprong liggen in de regio waar de arganbomen groeien, en onze nauwe band met familie die er nog woont, staan we in direct contact met onze producenten. Bovendien zijn we zelf aanwezig om alle productiestappen te controleren. Zo zorgen wij voor enkel de beste producten voor onze klanten!

Hoe herken je pure biologische arganolie ?

      

  • Kleur: echte koudgeperste arganolie is lichtgeel van kleur;
  • Geur: koudgeperste arganolie heeft een lichte amandelgeur. Goedkope warm geperste arganolie ruikt juist erg sterk;
  • Smeerbaarheid: echte kwalitatieve arganolie trekt snel in de huid en laat geen vette laag achter. Goedkope arganolie laat een langdurige vette laag achter en trekt minder snel in;
  • Structuur: koudgeperste, kwalitatieve arganolie heeft voldoende viscositeit en is dus niet waterachtig.

Benieuwd hoe onze arganolie wordt gemaakt? Bekijk onderstaande  video over het productieproces van onze arganolie.

Voor pure biologische arganolie moet je bij Argansouss Puur zijn!

Bij Argansouss Puur draait het enkel om de allerbeste producten, maar ook om de allerbeste service aan onze klanten. Dit uit zich onder meer in een vlotte levering tegen een aantrekkelijke prijs en onze ruime en unieke garantieregeling. Met als resultaat: tevreden klanten die zowel onze producten als onze service beoordelen met vijf sterren!

Verder streven we ernaar het milieu minimaal te belasten. In de praktijk betekent dit onder meer dat onze producten niet op dieren zijn getest en dat we enkel recyclebare verpakkingsmaterialen gebruiken. De pulp die na het persen overblijft, wordt verwerkt tot diervoer. Op deze manier gaat er niets bruikbaars verloren.

Scroll naar boven